• Terlaemenlaan 42, 3550 Zolder

 • 011 53 13 93 // 0473 96 73 73 // Skype

Hypnose

Hypnose is stoppen met dweilen met de kraan open.

Hypnose maakt het verlangen en de sturing naar een comfortabel te leven toegankelijk. Hoe krachtig ieders onderbewuste is, blijkt dagelijks in de praktijk.

Wat de uitdaging ook is... afslanken, stoppen met roken, beperkende angsten overwinnen of meer zelfvertrouwen en betere sociale contacten krijgen... met hypnose kunnen we diep in het onderbewuste het probleem weghalen en de eigenheid en het potentieel van de klant versterken.


De VIRTUELE MAAGRING

Afslanken via hypnose om voor jouw lichaam een constante, duurzame en blijvende gewichtsafname te bekomen.

Afslanken met de virtuele maagring + een goed voedingsplan: de voordelen op een rijtje

 • Het werkt goed en je leert kennen wat je lichaam echt nodig heeft.

 • Het is goedkoop en veilig.

 • Het haalt je uit je patroon van afvallen en terug bijkomen.

 • Je hoeft je favoriete eten niet te laten.

 • Je leert vanzelf genoegen nemen met kleinere hoeveelheden.


Nadelen van een virtuele maagring of afslanken met een goed voedingsplan en hypnose:

 • Die zijn er niet

Wat ervaar je bij deze formule van virtuele maagring en voedingsplan?

Van bij het begin zal je merken dat je porties verkleinen waardoor je kan blijven eten wat je lekker vindt. In een volgende stap bekijken we welke voeding het beste bij jou en je lichaam past. Je onderbewuste wordt mee aangemoedigd om meer te bewegen en er zo voor te zorgen dat je spierweefsel behouden blijft. Vrij snel krijgt je lichaam de gewenste vorm waar je naar verlangt.


Praktisch:

Het programma 'Afslanken onder hypnose en de virtuele maagring' bestaat uit een intake- én drie hypnose-sessies van elk maximaal 90 minuten. Deze sessies worden best gepland met één tot twee weken ruimte tussen. Vanaf de intake word je ook begeleid wat betreft je voeding met een uitgewerkt gezond voedings- en leefstijlplan op jouw maat. Na de tweede hypnose-sessie krijg je ook een geluidsbestand mee met een ingesproken hypnose-sessie om de voordelen en het plaatsen van de maagring thuis te versterken.

De prijs: €55 voor de intake en het voedingsplan en drie hypnose-sessies aan €125 per keer.

Opgelet:

Daar ik geen medische diensten leveren of medische diagnoses stel, raad ik u aan om bij een medisch probleem eerst raad aan een arts te vragen. Bij medisch problemen bied dan ook enkel een ondersteuning geen vervangende behandeling.

Waarvoor kan je nog terecht?

Gemiddeld zijn er twee hypnosesessies nodig.

 • Virtuele maagband - Afvallen en vermageren.

 • Stoppen met roken.

 • Zelfvertrouwen.

 • Burn-out & depressieve gevoelens.

 • Verslaving - eetbuien

 • Algemene gedragsverandering.

Mensen delen hun ervaring:

Hoe verliep de begeleiding bij anderen?


Robin 36 jaar: ‘Enkele weken geleden ging ik met gemengde gevoelens voor de hypnosesessies en moet eerlijk toegeven dat ik mij naderhand nog nooit zo goed gevoeld heb. Ik eet veel bewuster, relaxer en met meer smaak. Ik koop ook uit mezelf gezondere producten die het waard zijn om gegeten te worden. De combinatie met het opstellen van het voedingsplan geeft me nog meer zekerheid en rust omdat ik nu weet wat echt goed is voor mijn lichaam. Vroeger at ik uit genot. Nu geef ik mezelf en mijn lichaam te eten. Zo voelt het aan. Ik weeg me geregeld en zag de weegschaal al dalen van 110 kg naar 97 kg. Ik kan mijn porties veel beter inschatten en het kost me geen moeite om te stoppen met eten als ik genoeg heb. Ik geniet af en toe van chocolade maar enkel omdat ik een klein stukje wil. Niet meer uit gewoonte. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Ik blijf het leuk en ondersteunend vinden. Ik kan iedereen aanraden om af te slanken met behulp van hypnose!’


Ilse 43 jaar: ‘Ik voel me beter dan tevoren en ben nu 16 kilo afgevallen. Mijn porties zijn kleiner en ik ben sneller voldaan. Ik kan terug in mijn kleren van maatje 38 en krijg van veel mensen lovende commentaar. Sommigen herkennen me niet dadelijk op straat of in de winkel. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose. Ik stuurde verschillende mensen door naar de praktijk en allemaal zijn ze positief verrast met het effect. Ik had nooit gedacht deze 16 kg op drie maanden te verliezen. Heel erg bedankt voor alle hulp!’


Véronique 29 jaar: ‘Ruim 2 maand geleden ben ik aan het gezonde voeding-hypnose-traject begonnen. Omdat ik al van alles geprobeerd had, had ik nu ook mijn twijfels. Ik wist niet of ik onder hypnose te brengen was en tot mijn geruststelling bleek het een heel fijne ervaring. Een vriendin van mij had me afslanken onder hypnose aangeraden omdat het bij haar ook werkte. Nu is er ondertussen ruim 10 kilo af en heb ik nog steeds geen trek in frisdrank of zoet tussendoor. Ik eet enkel de normale maaltijden per dag en drink veel water. De eventuele verleidingen zakken snel weer weg als ze opkomen. Dat is heel anders dan vroeger... Nu heb ik het gevoel dat ik mijn eten kan besturen en onder controle heb. Ik geniet nu zelfs van wandelen en fietsen. Vroeger was dat een opgave. Het valt me op dat ik minder moe ben en veel meer energie heb om te doen wat ik graag doe én…ik val niet meer in slaap in de zetel. Het geluidsbestandje beluister ik nog geregeld en zeker als ik een moeilijk momentje heb. Het is tof dat anderen mijn gewichtsverlies opmerken en een compliment geven. Het stimuleert me om verder te doen. Ik heb ook veel meer zelfvertrouwen en ben verbaasd over de dingen die nu wel lukken zoals voor mezelf opkomen. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb, kan het anderen aanraden. Bedankt voor alle hulp…’