• Terlaemenlaan 42, 3550 Zolder

  • 011 53 13 93 // 0473 96 73 73 // Skype

Voor Bedrijven

Wat kunnen wij voor uw bedrijf en medewerkers doen?

Bedrijfs- & horecadiëtiste

IN GROEP


Mensen zijn steeds bewuster bezig met eten. Oog hebben voor allergenen, de juiste voeding en hygiëne is belangrijker dan ooit.

Als diëtist sta ik uw bedrijf, keuken of zaak bij door het beantwoorden van voedingsvragen die een goede werking en de gezondheid van uw klant, de zaak, uw bedrijf of de werknemers ondersteunen.


Lees meer

  • Hoe pas je gerechten en menu’s aan aan de (dieet)vraag van de klant of de werknemer?

  • Wil je inspiratie rond welke voedingsmiddelen of bereidingswijzen er bij verschillende allergenen of beperkingen kunnen gebruikt worden?

  • Wat vermeld je op etiketten van jouw producten en hoe bereken je de voedingswaarde?

  • Hoe interpreteer je etiketten van etenswaren die je zaak binnen komen?

  • Wens je een deskundig antwoord op vragen rond hygiëne of haccp?

Ik geef je graag concreet advies over voeding, hygiëne en allergenen. Uw vragen kunnen ter plaatse op uw bedrijf of in mijn praktijk gesteld worden. Indien er interesse is in een workshop wordt deze op maat gemaakt.

Voor een offerte op maat van uw bedrijf of instelling

Persoonlijke begeleiding

INDIVIDUEEL

Wat mag u van ons verwachten?

We geven een duidelijke en heldere begeleiding op vlak van levensstijl, denkwijze of lichaam op maat en tempo van de persoon zelf.

Uw rendement?

Medewerkers die zich goed in hun vel voelen, kunnen meer aandacht besteden aan hun functie in uw organisatie.

Lees meer

Deze persoonlijke begeleiding kunnen we ondersteunen met de meting met de Multiscan Pro.

Het idee achter deze "gezondheidsscan" is dat iedere mens op zijn eigen manier omgaat met zijn gezondheid, spanning en prestatiedruk. Bovendien blijkt voeding en lichaamsverzorging niet zelden een oorzaak van burn-out gerelateerde stress.

Door technisch voor te stellen en visueel attractief weer te geven wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren, wordt de werknemer meer betrokken bij zijn eigen gezondheid en welzijn.

De waarde van een meting met de gezondheidsscan:

  • De werknemer kan inschatten of hij zichzelf en zijn lichaam goed kent en verzorgt.

  • Een meting met de scan geeft een nauwkeurig beeld van de werking van het lichaam met aanwijzingen rond mogelijke aanpassing van voeding, beweging en levensstijl.

  • In samenspraak met ons en uw medewerker worden er accurate en persoonlijke aanbevelingen opgesteld. Deze individuele sturing wordt beter opgevolgd en volgehouden dan standaard voorschriften.

  • De persoon kan doelgericht en op eigen kracht zijn gezondheid en stressbestendigheid verbeteren en ziet, naast de aandachtspunten, ook zijn sterke punten.

Voor een offerte op maat van uw bedrijf of instelling

De politiek en de media wijzen de werkgever de laatste tijd gemakkelijk aan als schuldige voor een burn-out van zijn werknemers. Als bedrijfsleider in de privé of publieke sector hoeft niemand u te overtuigen van het nut van mensen en middelen die efficiënt moeten worden ingezet. Medewerkers die zich niet goed in hun vel voelen, niet weten wat ze willen, zich moeilijk kunnen concentreren, niet doelgericht kunnen werken, enz… kosten handenvol geld en dragen niet bij aan een positief klimaat.