• Terlaemenlaan 42, 3550 Zolder

  • 011 53 13 93 // 0473 96 73 73 // Skype

Gezondheidsmeting

Meten is weten!

Waarin kan 'meten' ondersteunen?

Ieder lichaam is anders en vraagt een individueel aangepaste voeding, verzorging en beweging.
Zwaarlijvigheid, diabetes, migraine, allergieën, intoleranties, cholesterol, maag- en darmklachten,... zijn geen ziekten maar signalen dat ons lichaam uit evenwicht is.

Hoe achterhalen we wat jouw lichaam signaleert?

We doen eerst een uitgebreide meting van jouw lichaam met de Multiscan Pro. Het resultaat van dit analysesysteem geeft ons onmiddellijk een duidelijk inzicht in de toestand en het evenwicht van het lichaam op dat tijdstip.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en wordt visueel weergegeven.

Op basis van dit resultaat, jouw eventuele lichamelijke ongemakken en jouw persoonlijke levensstijl, gaan we een strategie uitwerken rond voeding, beweging en levenswijze. Deze op maat uitgewerkte strategie is de eerste stap naar het herstel van het natuurlijke evenwicht in het lichaam. Kortom een plan dat op lange termijn met weinig inspanning doeltreffend is, omdat het op jouw levensstijl en lichaam geschreven is.

Wat leert de praktijk?

  • Het resultaat van kleine aanpassingen in het voedingsplan is snel zichtbaar.

  • In de meeste gevallen zullen de mogelijkheden groter worden dan de beperkingen. Wat bij de standaard-diëten niet het geval is !

  • De beloning is een kwalitatief aangenamer leven met meer keuzemogelijkheden.

Samengevat: jij neemt vanaf nu zélf je gezondheid in handen.

Door deze accurate meting, jouw persoonlijke inbreng, het op jouw lijf geschreven advies en je verlangen naar een prettiger leven, heb je alle sleutels in handen. Het effect van jouw inspanning en verantwoordelijkheid wordt snel voelbaar.