• Terlaemenlaan 42, 3550 Zolder

  • 011 53 13 93 // 0473 96 73 73 // Skype

ContactVoedings- & Lichaamsdeskundige

regio Limburg, Hasselt, Beringen, Tessenderlo & Mol

Birgit Gilis

Erkend diëtiste RIZIV

ACT-gecertificeerd (Annick Seys)

Hypnose (in samenwerking met Hypnosepraktijk Isa Kose)

Lid van de VBVD

Voor meer informatie of een afspraak, contacteer me via info@birgitgilis.be, op nummer 011/53.13.93 of 0473 96 73 73. of via onderstaand contactformulier.

Tip: de meeste ziekenfondsen (o.a. CM, Partena, Liberale mutualiteit, …) geven een tegemoetkoming voor dieet- en voedingsadvies.

Naam
Telefoon:
Email
Omtrent
Vraag of opmerking:

Prijzen consultatie:

€ 55 per uur (eerste consultatie met opstellen van voedingsplan)

€ 28 per half uur (opvolgconsultaties)

€ 110 meting Multiscan Pro (inclusief bijpassend voedings- en bewegingsplan)

€ 125 hypnose (en indien gewenst aanleren van zelfhypnose) voor een sessie van ongeveer anderhalf uur

Zelf aan de slag?

Je zal zelf merken dat, naarmate je verder in het traject komt, het makkelijker wordt om je voeding en levensstijl in eigen handen te nemen. Na enkele keren wordt de duur van de sessies korter en de tijd ertussen langer.

Wat mag je verwachten van de begeleiding?

Ik werk op ‘Een aspirientje neemt de hoofdpijn wel weg maar niet de oorzaak.’

Daarom is het zo belangrijk dat om de onderliggende oorzaak van je overgewicht of gezondheidsklachten aan te pakken. Deze manier van diepgaand werken maakt dat je gewicht en gezondheid duurzaam kunnen verbeteren. Anders blijft het dweilen met de kraan open.

Lees meer

Een diepgaande manier van werken met effect op lange termijn.

Een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk maakt dit heel duidelijk:

‘Bij iemand die snoept als hij alleen thuis is, heeft het geen zin om blijven te hameren op de voedingsrichtlijnen. Onbedoeld wordt hij anders ongelukkig, wordt zijn eenzaamheidsgevoel nog versterkt en raakt hij dan verder van zijn doel door de druk die hij voelt om het goed te doen. Het onderliggende gevoel van eenzaamheid wordt nogmaals weggedrukt. Wat mijn begeleiding wél doet is de klant constructiever leren omgaan met deze gevoelens van eenzaamheid. Hierdoor wordt de link tussen eenzaamheid en de drang naar eten verbroken.’

Ik gebruik meerdere ingangen.

In mijn begeleiding doorbreken we de automatische patronen (die je niet echt gelukkig maken) in je denken, je emoties en je fysieke lichaam. Deze moeilijk herkenbare patronen staan je gezondheid en geluk in de weg en houden je weg van een blijvend resultaat op lange termijn.

Daarvoor zijn er drie krachtige mogelijke ingangen:

  • 1) Een begeleiding via een goed voedingsplan, waarbij we inzichten tot gedragsverandering aanreiken. In de volksmond ‘bewustwording’ genoemd.

  • 2) Een meting naar de signalen van onevenwicht in je lichaam via de Multiscan Pro waarbij het resultaat op een visuele manier wordt voorgesteld op het scherm en via een verslag.

  • 3) Een hypnose of zelfhypnose waarbij we snel naar diepgaande veranderingen gaan.

Door op één van deze manieren te werken spaar je geld, energie en tijd uit. Je ervaart meer levensvreugde en weet echt te genieten van je voeding en je gezin.